Aktuality
přinášíme vám pravidelné aktuality z oboru

Články
zůstaňte v obraze s našimi pravidelnými články

Kalendář událostí
nejbližší pořádané události, konference a akce

Členem ČKLOP se může stát společnost podnikající v oboru lehkých obvodových plášťů, výrobce nebo zpracovatel systému, dodavatel hlavních komponentů pro okna, dveře a LOP. Tyto společnosti se stávají řádným členem.

O ČKLOP
Česká komora lehkých obvodových plášťů

Vítejte na stránkách České komory lehkých obvodových plášťů, která sdružuje významné firmy z řad dodavatelů a výrobců oken, dveří a LOP všech materálů.

Ing. Jan Bedřich Výkonný ředitel

“Značka ČK LOP musí být vnímána jako doklad způsobilosti realizovat náročné konstrukce.”

Českou komoru lehkých obvodových plášťů založilo v červnu 2007 18 významných firem z řad výrobců lehkých obvodových plášťů a jejich dodavatelů. Dnes tvoří členskou základnu na 46 firem s celkovým hrubým obratem cca 40 mld. Kč a počtem zaměstnanců cca 5 000 z řad dodavatelů systémů a výrobců oken, dveří a otvorových výplní. ČKLOP je od počátku svého vzniku organizací, jejímž smyslem je podpora kvality výrobků a vysoké odborné úrovně dodavatelů lehkých obvodových plášťů, oken, dveří a otvorových výplní. Naším cílem je vhodnými metodami přispívat k rozvoji trhu. Spolupracujeme s nejlepšími českými a významnými zahraničními odborníky a dbáme na informovanost svých členů v oblasti předpisů, nařízení, norem a novinek v oboru. Řešíme konkrétní úkoly požadované našimi členy, které definují společná pravidla při podnikání. Důležitou činností Komory je informovat širokou odbornou veřejnost, nastavovat jasná pravidla výběrových řízení a kontroly kvality dodávek. Chceme architektům, projektantům a investorům usnadnit orientaci v široké škále výrobků a materiálů použitelných pro moderní realizace.

více o čklop
Staňte se členem ČK LOP také vy a čerpejte výhody, které členství přináší

Členové komory
představujeme naše partnery

Přihlašte se k odběru newsletteru
a získávejte do e-mailu nejnovější informace o technologiích a událostech